Horror

Dobrodošli,i OSTAVLJAJTE KOMENTARE DA ZNAM VALJAL ISTA!!HVALA

21.06.2008.

POKOLJ U KUĆI IZLAZEĆEG SUNCA (SLAUGHTERHOUSE OF THE RISING SUN)

POKOLJ U KUĆI IZLAZEĆEG SUNCA (SLAUGHTERHOUSE OF THE RISING SUN)
Ponekad su ljudi mnogo zanimljiviji mrtvi, kazuje nam redatelj, scenarist i glavni glumac Vin Crease u svojem urnebesno zabavnom i potpuno zastrašujućem slasher hororu 'Pokolj u Kući izlazećeg sunca'.

Naivnoj Jennifer (Cheryl Dent) automobil se pokvari usred pustinje, sate i sate hoda od najbliže pomoći. Upravo kad pomisli kako nigdje nema ni žive duše, napadne je zastrašujuća skupina lutalica, od kojih je spase šaljivi prijatelji čudnih imena, vječno drogirani hipiji predvođeni Damonom Greyom (Vin Crease). No, progonitelji ne misle prestati tako brzo, bez prave borbe, a čini se kako će i Jenniferina tajna o boravku u ludnici uskoro izaći na vidjelo...

Brz, zabavan i pun krvavih scena, 'Pokolj u Kući izlazećeg sunca' obožavatelje će horora u trenu vratiti u sedamdesete, godine u kojima se rodila cijela scena novih, jeftinih izdanaka žanra, koji u svojoj namjeri strašenja i zabavljanja gledatelja nisu prezali ni pred čim te su u njoj efektno uspijevali. Redatelj i scenarist Vin Crease to izvorište poznaje detaljno, te je svoje znanje lakoćom prenio u filmski debi, u kojem je i odglumio jednu od glavnih uloga. Cheryl Dent odlično je odradila svoju klasičnu ulogu tupave djevojke s mračnom tajnom.
OK filim xD
POZ